Service

Heeft u problemen met uw pelletkachel of airco laat het ons dan weten. Onze service monteurs staan klaar om uw problemen op te lossen.


Wij plegen onderhoud aan alle merken pelletkachels en airco's die in ons assortiment zitten, zit uw merk niet in ons assortiment neem dan dan contact met ons op om te kijken wat wij kunnen betekenen voor u.


Naast het dagelijkse onderhoud dat u zelf pleegt (Uitzuigen pelletkachel, schoonmaken brander bakje, gaatjes in brander bakje vrij maken en het reinigen van binnenkant van de brander kamer). Is het erg belangrijk voor de veiligheid en prestaties (rendement) van uw pelletkachel om uw pelletkachel met regelmaat groot onderhoud te geven.


Sommige merken pelletkachels geven dit automatisch aan in het scherm na 1200-1500 branduren. Bij 123Pelletkachels is het nu mogelijk om een onderhoudsbeurt door 1 van onze monteurs grondig te laten uitvoeren. Het is erg belangrijk dat u de pelletkachel goed onderhoud geeft, ONDERHOUD = BEHOUD!


Problemen met uw kachel of airco:

Bel: 0521-234567 of stuur een mail naar service@123pelletkachels.nu


Voorkom problemen met uw kachels met ons onderhoudsabonnement, hier vindt u meer informatie over het onderhoudsabonnement.

Weergegeven:
Sorteren op:

Onderhoud Pelletkachel

Wij voeren onderhoud uit aan pelletkachel merken welke in assortiment zitten, dit binnen een straal ..

€ 165,00 Excl. BTW: € 136,36