Pellets

De brandstof van de kachel bestaat uit kleine brokjes geperst vuren hout (geen afval hout) deze pellets zijn van constante van constante kwaliteit, waardoor de verbranding efficiënt verloopt.
123Pelletkachels verkoopt blanke (witte) pellets het Nederlandse TOP merk Energy plus voorzien van het felbegeerde ENplus en A1 certificering

Koop geen donkere pellets óf pellets uit Oostbloklanden, dezen zijn in aanschaf vaak goedkoper, maar versmeren uw kachel & rookgasafvoer zodanig dat u uw besparing van de aanschaf van de pellets al heel snel weer kwijt bent aan de schoorsteenveger en aan de onderhoudsmonteur. In deze pellets zit vaak afvalhout verwerkt; inclusief verf, plastic en ja, zelfs ijzer van elektrische bedrading. u kunt zich vast voorstellen wat er met uw kachel gebeurd als deze pellets verhit worden in u kachel.

Wij geven ook geen garantie op onze pelletkachels als u pellets uit Oostbloklanden gebruikt.

Pellet prijzen bij 123pelletkachels: (Energy pellets)

Losse zakken € 7,95 per zak van 15 Kg.
Volle pallet (66 zakken) € 499,50

Dit is een afhaal prijs bij onze winkel in Steenwijk.


Uniek in Nederland

Besparen op pelletkosten met de “Pellet Pas”

Omdat niet iedereen ruimte bij huis heeft voor een volle pallet met pellets, bieden wij u de mogelijkheid om tóch voor de goedkopere “Volle pallet prijs” te kunnen stoken.

Dit kan met onze Pellet Pas.Hoe werkt dit:

U koopt bij ons eenmalig een Pellet Pas voor €10,-(Borg)


Wij registreren uw adresgegevens en het nummer van uw pas, zodat u, bij verlies van de pas, niet uw tegoed kwijt bent, enkel uw pas. Wij bewaren uw pallet met pellets voor u in onze loods, elke keer als u pellets komt halen, schrijven wij het aantal zakken af van uw tegoed dat op uw pas staat, u laat de pas door ons laten scannen. 

prijs 1/2 pallet met pellets  € 265,00    (33 zakken) dat is €8.03  per zak van 15 kg.

Heeft u al een pelletpas dan kunt u hier inloggen en bekijken hoeveel zakken u nog tegoed heeft. 


 <iframe name="saldo" id="saldo" frameborder=0 scrolling="no" width="280" height="160" src="https://www.mijnspaar.nl/home/saldo_nl.php?prefix=6000080000241&css=https://www.mijn-klantkaart.nl/ExtraUploads/saldochecker.css"></iframe>

Er zijn geen producten in deze categorie.